Frågor & Svar

Hur avlägsnas limbara fästen från kakel?

Fästen som suttit uppe under en kortare tid avlägsnas med hjälp av en mattkniv/rakblad. Har fästena suttit uppe under en längre tid avlägsnas de medhjälp av en värmepistol och mejsel. Värm och bänd försiktigt uppifrån och ner. Rengör därefter med rakbladsskrapa och T-röd/Thinner.

Hur långt från den bakre väggen ska hissblocken eller stången sitta?

Cirka 35 cm från den bakre väggen.

Hur stor torkhiss ska jag köpa?

Det bör vara minst 10 centimeter på var sida för att hissen inte skall slå emot väggarna när den hissas upp och ner.

Jag har dragit ut stången för långt, vad gör jag?

Drag ut hela smala röret ur det tjocka röret och stoppa in det från andra änden på det tjocka röret! (OBS! att det smala röret måste sitta åt samma håll som det satt från början)

Jag har tappat bort monteringsanvisningen till min produkt, finns hjälp att få?

Det går alldeles utmärkt att ladda ner monteringsanvisningar direkt på vår hemsida. Klicka här och välj sedan monteringsanvisningen för den produkten du söker. Har du fortfarande problem med att montera någon produkt är du välkommen att kontakta oss!

Min stång ramlar ner! Vad kan det bero på?

Det är inte särskilt vanligt, men ibland händer det. Det kan bero på flera orsaker. Oftast beror det på att man gjort de olika momenten i fel ordning. Rätt sätt är att först dra ut och sedan vrida. Om man gör i fel ordning och börjar med att vrida så tappar stången den expanderande och fästande funktionen. Gör man allt i rätt ordning så kommer det att fungera bättre!

Var kan jag köpa era produkter på internet?

Det går alldeles utmärkt att köpa våra produkter via www.badmiljo.se eller www.smarthem.se

Vilket lim ska jag använda för att sätta upp mina limbara fästen?

Limbara fästen för vinkelstänger limmas upp med “Casco Superfix”. Våra limbara fästen för torkställning “Alma” limmas endast upp med “Casco Xtrem fix”.